Integrál Akadémia pszichológiai képzés, milyen végzettséget ad?
Már én is néztem ezt a tanfolyamot. Alapvető gondom hogy elég magas az ár és nem adnak használható végzettséget. De ami igazán nem jön be, manipulálnak a szavakkal. pl. "Képzés/kiképzés" lajstromszámuk alapján program és nem szakképzés, vagy "Tanácsadó" ami hasonlít a Tanácsadó szakpszichológusra de nagyon nem az, vagy "pszichológia szak" és társai.
Ha belenéztek a honlapjukba nagyon sok ehhez hasonló "szómágiát" találtok. Nem ismerem őket de elsőre nem szimpatikusak, ami nem túl jó védjegy ha valaki pszichológiát tanít. Ez csak egy szubjektív vélemény.
" miért éri meg kiadni több mint 2 millió forintot erre a tanfolyamra?"
Nem éri meg.
De pont ez benne a pszichológia.
Ha ilyen drága, akkor elhiszed, hogy megèri.
Nem éri meg.
Engem nagyon sokáig kísért integrálos tanácsadó, és általa jutottam el Daubner Bélához családállításra. Is.
Béla kifejezetten ajánlja az integrált mind önismeret, önfejlesztés céljából is.
Sok klinikai meg egyéb pszichológussal zátonyra futottam, mert a könyveik szerint, szárazon akartak haladni. Rémes volt. Annyira látszott a tapasztalatlanság és az, hogy mindent fejben csinálnak.
Nekem túl komplikált a csomagom egy sima pszichiáter tudatához.
Személyes vélemény, saját tapadutalat.
És én most kezdek az Integrál Akadémián.
Én hiszek Bélának, Gánti Bencének, rendkívüli tanítók.
És azt tanácsolom, hogy senki másra ne hallgass! Csak intuitívan.
Minden jót neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!