Van más is aki egy csomó pénzt elköltött jogosítványra, aztán meg sem lett vagy csak én vagyok ekkora balek szerencsétlen?
Nem szabad ennyire leértékeld magad!
Ha nem sikerült , most, akkor majd sikerül máskor. Nekem se jött össze elsőre. Lehet, hogy izgultál is, és az is rontott a dolgon.
Ne add fel és legközelebb meglesz!
Való igaz hogy mostanság nem feltétlenül mondható el az, hogy a friss jogsisok forgalomérettek. én 25 éve vizsgáztam, azért akkoriban komolyabban vették az oktatók a dolgokat.
De azért aki nem tud megtanulni vezetni, a forgalomban közlekedni az előírt óraszámon belül, ott van egy kis gond.
Mondom ezt úgy, hogy harmadikra mentem át! :D
Nekem 21 éve van jogsim. Nyolcadik vizsgán mentem át. Nem adtam fel, csak sok pénzbe kerül. És is oktatót váltottam a végén, ő másképp tanított.
Azóta is rendszeresen vezetek, még egy koccanásom se volt. Igaz, a férjem az elején sokat segített, jött velem, mert nem mertem egyedül vezetni.
Szóval ha anyagilag bírod, szerintem te se add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!