KRESZ vizsga?? Hogy működik?
Egy sz! A KRESZ egy mozaikszó.
Ha már a KRESZ vizsgától ennyire para vagy mi lesz amikor a 2x4 sávos úton bekerülsz a kamionok közé?
Igen teszt. Semmi probléma nincsen vele. Ha van biztos tudásod, akkor könnyen ki lehet tölteni 100%-ra.
4-es, oké, de az 26 éve volt, most már nem papíron megy a vizsga, úgyhogy ez nem valami releváns válasz:D
Kérdező, ugyanazok a kérdések (egy kérdésbankból) mint az E-Titánban, azokat kell begyakorolni és menni fog. Amikor én 2021-ben vizsgáztam, nem lehetett látni menet közben az aktuális pontszámot, csak amikor végeztem és beadtam, akkor írta ki a véglegeset. Javítani valóban nem lehet.
"4-es, oké, de az 26 éve volt, most már nem papíron megy a vizsga, úgyhogy ez nem valami releváns válasz:D"
"Javítani valóban nem lehet."
A saját magad hülyeségét meg is cáfolod rögtön :D
Nem az a lényeg, hogy papír, vagy elektronikus, hanem hogy nem lehet javítani.
A kérdezőnek meg így látatlanban a néhány össze-vissza idehányt mondata alapján nem adnék jogsit. Pszichésen alkalmatlan a közlekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!