Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Sokan buknak meg a kresz-vizsgán?

Sokan buknak meg a kresz-vizsgán?

Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 20:29
 1/10 anonim válasza:
100%
Sokan.De így is gyenge szűrő.
2023. márc. 26. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Nagy átlagban másodjára szoktak átmenni az emberek.

Már ha a KRESZ-vizsga alatt a forgalmi vizsgát érted. A tesztes vizsgán a nagy többség át szokott menni elsőre.

2023. márc. 26. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Aki csak egy kicsit is odateszi magát, gyakorolol, és mellé nem sík hülye, az átmegy rajta.

A forgalom az már keményebb, ott az a ritkább, akinek elsőre sikerül.

2023. márc. 26. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2-es, a KRESZ és a forgalmi két külön dolog
2023. márc. 26. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
18%

4-es, de sokszor nem lehet egyértelműen tudni, hogy a kérdező pontosan mire is kíváncsi.

Egyébként pedig nagyon szépen köszönöm az indokolatlan lepontozást...

2023. márc. 26. 23:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én elsőre átmentem, ha begyakorolsz minden kérdést, amiket kiadnak, kb. teljesen ugyanazok lesznek, szerintem nem nehéz.

Egy ismerősöm mondjuk negyedjére ment át rajta, őszintén nem tudom, hogy mit csinált, mai napig nem értem.

2023. márc. 26. 23:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam senki se bukott meg, kb 20-an vizsgáztunk egyszerre, szerintem ez mindent elmond.
2023. márc. 27. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon gyenge értelmi képességűnek kell lenni ahhoz hogy valaki megbukjon egy kresz vizsgán. Ha átlagos értelmi képességgel egy délutánt rászán az ember akkor nagy valószínűséggel sikeres lesz a vizsgája.
2023. márc. 27. 00:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazok a kérdések vannak (szóról szóra) amik e-titanon. Gyakorolj ott, és emlékezni fogsz rá. Nekem elsőre meglett 1 hibával és a legtöbb ismerősömnek is. A forgalmin buktattak meg 1x, de ott több tényezőtől függ, másodjára szerencsére meglett. (Nem fizettem le)
2023. márc. 27. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Kresz vizsgára nem kell más mint az online tesztet halálra gyakorolni, én 2 éve csináltam, 3 napig folyamatosan azt nyomtam a végére fejből tudtam a valaszt a kérdés első 3 szava után mert ismétlődik, próbálhatsz tanulni rá de majd vezetés alatt áll össze mi miért van.
2023. márc. 29. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!