Vélemények online fotós tanfolyamról?
A birtokodban levő fényképezőgép használati utasítását ajánlom. Még sok pénzért sincs ennél jobb!
Tudományos bizonyíték:
Én fotós tanfolyamra nem mennék. Amik ott ma elhangzanak, azok netes fotós fórumokban olvashatóak. Persze, kétfelé kell választani a dolgot. A fotózás az egy technikai eszközzel előállított szépészeti produktum, így kétféle téren kell művelődni. A technikai részéről minden megtalálható a neten, de inkább csak akkor, ha az ember tudja használni az angol nyelvet. Az esztétikával kapcsolatban meg a mai tudorok csak pár valahol hallott közhelyet emlegetnek (a legtöbben pont kettőt, azaz egy párat, a harmadoljál és a ne rakd középre mantrákat).
Viszont a legtöbb bolygólakónak mégis azért ajánlatos tanfolyamra járnia, mert nincs benne kellő öntartás ahhoz, hogy önállóan tanuljon: ma a barátaimmal megyek moziba, ma elfáradtam a munkahelyemen, ma náthás a gyerekem, ma karácsony van, ma betonoztam a haverom házánál... minden napra jut indok, hogy miért ne tanuljon az ember. A tanfolyam meg csak valamennyire kötelezőnek van érezve.
És persze az is kérdés, mennyiért mérik.
Úgy gondolom, aki csak egy ilyen szűk célt lát, az sosem fog jól fotózni.
Előző hozzászólásommal ellentétben itt egy ingyenes online:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!