Megfizethető, megbízható színészképzést vagy színitanodát keresek, avagy hogyan indíthatom el színészi karrierem?
Komoly színészi ambíciókkal rendelkezem (leginkább a színház irányába), tehetségem, önbizalmam is van hozzá, viszont el vagyok akadva az elindulást tekintve.
Koromból adódóan egyetemre, főiskolára még nem jelentkezhetek, viszont nem is szeretnék addig várni.
Egy kisebb tanfolyamot már végeztem, viszont azzal nem jutok előrébb, inkább az alapismeretek megszerzéséhez és önmagam kipróbálására volt jó.
Szóval keresek egy olyan képzést, amely megbízható, nem horror áron fut, komoly képesítést ad és elvégzése alatt/után elkezdhetek színészként dolgozni.
Azért írtam a kérdésben, hogy "avagy hogyan indíthatom el színészi karrierem", mert én személy szerint nem ragaszkodom iskola elvégzéséhez, ellenben azt látom, hogy így a legkönnyebb elindulni (iskolából viszont nehéz tényleg jót találni), de ha valakinek van bármilyen tuti tippje iskola helyett, azt is szívesen meghallgatom. :)
Tehát még nem vagy 16 éves???
Színészek is indítanak tanodákat, pl. elég híres Földessy Margit tanodája, kisgyerekeknek is ....
De, pont 16 vagyok.
Köszönöm az ajánlást, utánanézek!
Te is utánanézhetsz, beírod a keresőbe, hogy színitanoda, budpest, stb. és kidob egy csomó hivatkozást.
pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!