Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Melyik a legjobb DJ képzés?

Melyik a legjobb DJ képzés?

Figyelt kérdés
Leginkább már tapasztalt emberekhez fordulnék akik már jártak DJ képzésen, hogy melyikre menjek ha nem csak alap szinten szeretném megtanulni a szakmát? Volt már fellépésem ami elég sikeres volt kezdő szinthez mérve. magamtól és egy kedves barátomtól tanultam az alapokat. Viszont nagyot álmodok és szeretnék fejlődni. Szakmailag elismert valamint minőségi DJ lenni. Szóval szeretnék tanácsokat, hogy hol érdemes dj tanfolyamokat venni. Mert nem szeretnék 200 000 forintot kiadni arra, hogy megmutatják hogyan töltsek le zenét és tegyem fel pendrivra. Kérem csak azok válaszoljanak akik tudnak nekem ebben segíteni!
2022. nov. 27. 21:50
 1/1 anonim ***** válasza:
53%
Budapesti Corvinus Egyetem DJ-mesterképzését ajánlom, de előtte el kell végezni a DJ-szakérettségit és alapfokú felsőfokú diploma is kell. Utóbbit Burkina Fasoban tudod megszerezni, cserediákként.
2022. nov. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!