Gazdaságinformatika mester, műszaki menedzser BSC után?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem tartom magam rossznak informatikából, és pl excelben elég jó vagyok, de a gimis, minimumon kívül soha nem tanultam prgramozni.
Közgazdból viszont jó vagyok
Nem ez a szak a fő cél, de felvetődött bennem, hogy ott van ez is mint opció, hogy ezen a szakon még soha nem gondolkodtam, mert nem láttam értelmét.
Viszont nagyon jó karrier szaknak látom.
Mit gondoltok róla? Mennyire elvégezhető MM után, ha felvesznek oda valakit?
Alapok nélkül jól gondolom, hogy nem opció?
Köszönöm a válaszokat
2022. okt. 30. 17:29
1/1 anonim válasza:
Ismerősöm csinálja. Igazából csak azért, mert van kéthetente úgy 3 nap ráfordítható ideje meg 3 millió forintja. Amiket látok, hogy mit tanul, 75%-ban gazdaságtan, 25% informatika, az is úgy középsulis szinten, tehát felsőfokon nem fog tudni se programozni se bármi komolyabb szakirányú dologhoz hozzászólni. Megcsinálhatod alapok nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!