Színtévesztőknek, nem súlyos de azért van, érdemes gombász tanfolyamba egyáltaláén belekezdenie?
"Szerintem nem, mivel akár egy színárnyalatnyi tévedés is halálos lehet."
Engem nem érdekel, hogy szerindet mi van, inkább olyanok válaszát várom, akik értenek is hozzá.
"ÉN, nem kockáztatnám a gyerekem életét."
Nem érdekel, hogy te mit csinálnál, ez nem egy fórum beszélgetés.
"Szerintem alapból nem kizáró ok, ..."
Nem érdekel, hogy szerinted kizáró ok-e, ha egy zsakértő mondja, hogy kizáró vagy sem, az érdekes.
xd
rossz helyen kérdeztél tesómsz
ha szakértői válaszra vágysz, akkor miért nem keresel egy szakértőt?
bocsi, hogy próbáltunk segíteni
"Milyen egészségügyi követelményeket támaszt ez a szakma? Fontos tudni, hogy minden foglalkozásnak szigorú egészségügyi alkalmassági feltételei vannak. A fontosabb szempontok közül néhányat kiemelünk, tájékoztató jelleggel: • jó látás, • ép színlátás,"
Mondjuk a vinnyogás helyett beírhattad volna a google-be vagy megkereshetted volna az egyik oktatóközpontot.
Van olyan szemüveg, ami korrigálja a színtévesztést (az enyhét biztosan), érdemes velük is amgolul, meg a képzőintézménnyel is egyeztetni, hogy ezzel működhet-e. [link]
Tele van a Youtube olyan videókkal, ahol színtévesztők elsírják magukat, amikor felveszik az ilyen szemüveget, jellemzően ajándékba kapják baráttól, családtól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!