Jár nekem családi pótlék ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem, felvettek egy egyetemre, de otthagytam. Lényegtelen, hogy miért, de meg volt rá az okom. Úgy néz ki, hogy a régi sulimban induló egyik OKJ-ra még beférnék. Ez azért jó, mert így kapnék családi pótlékot, lenne diákigazolványom és ha érettségizek még valamiből akkor azért se kellene fizetnem. Ha emellett elmennék diákmunkára akkor is kaphatnám a családi pótlékot? És ha teljes munkaidős állásra megyek el? És emellett a diákigazolványom érvényes lenne?2010. szept. 24. 21:55
1/3 anonim válasza:
Szia! A diákmunka csak diákmunka azmellett iskolalátogatási papír kell, tehát jár a családi pótlék és a diákigazolvány. A másik az teljes idős munka és nem jár mellé semmi. Tanulj amíg lehet. Sok sikert. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom h 20 éves koromig kaphatom, de ez akkor van ha középszintű oktatásban vagyok. Azt nem tudtam, hogy meló mellett kaphatom-e. De mostmár értem, köszi első válaszoló:)
2010. okt. 21. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!