Emelt matek érettségi felkészítő?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem, viszont jövőre emeltezni szeretnék matekból. Egy jó érettségi felkészítőre lenne szükségem(online vagy jelenléti akár). Ti mit ajánlotok, nektek mi vált be? Mindenre nyitott vagyok, tipp, tanács, bármi jöhet.2022. aug. 26. 18:48
1/4 anonim válasza:
Magister Universitasnál van személyes tanfolyam, illetve online is. Utóbbit én tartom, így ha bármilyen kérdésed van, látni szeretnéd, hogy dolgozom, írj nyugodtan!
2/4 anonim válasza:
Magister az jó, de kerüld F.Richárd tanárt, főleg, ha lány vagy.
3/4 moja2001 válasza:
A Magister matek és kémia nagyon jó. Én online jártam, ha jól emlékszem Kovács János tartotta és nagyon szuper volt. Sikerült is elérni a célomat.
Viszont én is hallottam valamit a fent említett Fridrik Richárdról, de nekem azt mondták, hogy nem dolgozik ott, mert kirúgták. Szóval attól nem kell tartanod, hogy hozzá kerülsz. :)
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Ez szuper hír! És Kovács Jánosról én is jókat hallottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!