Tapasztalat az Elit Oktatás érettségi felkészítő online kurzussal?
Első sorban emelt biosz és kémia a célom. Gondolkodok egy tanfolyamon, egész korrektnek és szimpatikusnak tűnik. Van valakinek tapasztalata ezzel képzéssel?
Láttam még a SOTE oldalán is egy emelt kémia kurzust, esetleg arról tudtok valamit, próbálta már valaki?
Én részt vettem az Elitoktatás felkészítőjén, és ismerősökön keresztül is van róla tapasztalatom.
Biológiából simán meg lett az ötös úgy, hogy egyszer megnéztem a videóikat és azon kívül semennyire sem készültem. (Tehát nem nyitottam ki egyetlen egy tankönyvet sem és nem tanultam más forrásból.)
Az előadás felépítése az volt, hogy először el lett mondva a témához tartozó tananyag nagy része, majd az óra második felében korábbi érettségi feladatokat oldottunk meg és közben néha kiegészítettük az új információkkal a jegyzetünket.
Ha náluk készülsz, akkor a kémia helyett érdemes inkább a fizikát választani, mert az utóbbit jobban begyakoroltassák.
Ne értsd félre, a kémia a kurzussal sincsen semmi probléma. Viszont ismerőseim elmondása alapján csak a vágott videót érdemes belőle megnézni, mert az előadó kissé perfekcionista és ha hibázik egy számolásos feladatnál akkor újra kezdi az egészet, hogy a teljesen jó verzió legyen meg az e-learning felületen.
Ez nem feltétlenül probléma, mert a videók visszanézésével tényleg jobban lehet így tanulni, de az élő előadás közben kissé idegesítő volt.
A fizika felkészítő tökéletes és lehetetlen vele rossz eredményt elérni. Ez a legjobb természettudományos kurzusok.
Az előadás elején elmondja a témához kapcsolódó összes elméletet, majd végig feladatokat oldanak meg, hogy elmélyítsék a tananyagot.
Ráadásul minden óra után be van küldve pár feladat, hogy otthon is lehessen vele még többet gyakorolni és ami nem megy, azt a következő alkalommal meg lehetett kérdezni.
Érettségi előtt korábbi érettségi feladatsort is be lehetett küldeni javításra.
Na annak akit ma is foglalkoztat ez a kérdés leírom én ugyan mit is tapasztaltam ezzel a remek kurzussal kapcsolatban.
Úgy kezdődött a történetem, hogy utána jártam a felkészítőnek, több kritikát olvastam, de mindenhol a kémiát szidták csak, hogy egy rakás …, de a bioszra azt írták nagyon jó. Na ezen felbuzdulva beiratkoztam.
Befizettem a pénzt, semmi. Kaptam egy emailt csináljak egy másik oldalon profilt és beléphetek illetve hogy messengeren írjak rájuk. Jó megcsináltam, erre nem engedett semmit használni azt írta nem vettem kurzust, de pénzt levonta. Jó semmi baj mondom írok nekik. Azt írták reggelre megcsinálják. Reggel várom frissítgetem, semmi. Már dél van. Semmi. Írnak hogy délután megcsinálják, délután ötkor semmi. Írtam hogy mizu, mire elkezdett a faszi magyarázni, meg kitérni, folyamat lekoptatott, nem írt vissza, leláttamozott, este 11kor még semmi. Aztán meguntam elküldtem az anyjába, mondtam hogy adja szépen vissza a pénzem, ezen megijedt és végül csak megcsinálta. Na beengedett az app oké mondom mehet a buli. Erre ez vén koma elkezdett hívogatni messengeren, de percenként vagy 50 nem fogadott hívásom volt (este is) nem tudtam mi a bánatot akarhat, elkezdi eligazítást akar tartani nekem. Nem is értettem minek, mert szerintem minden egyértelmű, ezért először nem vettem fel, de megállás nélkül hívott, végül meguntam felvettem. Erre elkezdte nekem szidni a jelentkező diákokat, hogy itt mindenki hülye. Én is megvettem, de biztos nem járok majd be órára, mert a generációm mekkora selejt és ő tapasztalja a kémián, hogy tartja a Zoomot de senki nem jár be meg nem válaszolnak neki és ez milyen felháborító, hogy ilyen h*lye mindenki hiába magyaráz én meg meguntam és letettem. Semmit nem mondott arról, hogy is kéne használni az oldalt.
Aztán nézem a videókat, folyamat megáll nekem. Nem tudom a rövid 3perces videókat sem megnézni, mert folyamat szavanként megáll, pedig maxos a wifim és semmim nem áll meg sose, se a youtube se semmi szóval nem nálam van a gond. Próbálom újra tölteni, de akkor végképp nem tölti be, ha előrébb járok akkor vissza kell ugrálni, de ha beletekerek akkor újra lefagy és nézem csak a kijelzőt mérgelődve. Van kint youtubeon több videójuk, azok szerintem nagyon jók, én főleg amiatt vettem meg, de ez ne tévesszen meg senkit. Rohadtul nem ez fogad. A videókban makog a koma, nem tud írni, mások szólnak a kamera mögül, hogy a sejt szóból kimaradt a T betű stb. Rengeteg idő elmegy, hogy törli a táblát csiga tempóval, keresi a szavakat, nem jut eszébe őőő, összekeveri miről is beszél. Vírusról beszél, de baktériumot mond stb. Nagyon gagyi és nem éri meg ezt a pénzt szerintem. Én lekéstem a visszafizetési garanciát, mire ezekre rájöttem tavaly, de olvastam azóta több helyen, hogy másoknak akik kérték se fizették vissza. Szóval ez gatya. Ne tévesszen meg a sok értékelés, engem is átvertek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!