Mi a különbség a Codecool és a Greenfox képzései között?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 03:21
1/9 A kérdező kommentje:
"Az egyetlen programozó képzés, amire valaha szükséged lesz."
Ez a szövegük ami nagyon jól hangzik a igaz de a mai világban kételyeim vannak hogy ez egy beetető szöveg. Valaki esetleg igazolni tud vagy cáfolni?
2022. júl. 29. 03:26
2/9 anonim válasza:
Bootcamp mindkettő, röghözkötéssel a végén. Ha már valakinek van erre pénze és ideje, affinitása, akkor miért nem olyan képzést választ, ahol nincs kötelező cirka 2 év alulfizetett rabszolgamunka a végén? Mert az "állásgarancia" az ez.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudsz mondani konkrétumot Mi az az olyan képzés amit mondasz? mert tényleg érdekel az a baj hogy nem nagyon vagyok a témában képben.
2022. júl. 29. 04:11
4/9 anonim válasza:
Az a baj ezekkel, hogy előre leszerződnek cégekkel. Tehát fizetsz a képzésért és utána gyakran nem kereshetsz magadnak állást, hanem ők helyeznek el és kötelező ott lenned x ideig.
Mivel az ezekről a képzésekről kijövő emberek többsége nem éri el egy normális helyen végzett Bsc-t végzett hallgató szintjét és úgysem mondhatsz fel, ezért jó eséllyel be fognak dobni az egyik legszarabb pozira.
5/9 A kérdező kommentje:
De onnan van feljebb lépés Vagy annyi?
2022. júl. 29. 07:51
6/9 anonim válasza:
Pont az a gond, hogy az ilyen tanfolyamokkal nehéz tovább lépni. Egy adott feladatra és technológiára képeznek embereket, általános alapok nélkül. Nagyon-nagyon sok önképzéssel és munkáltatói támogatással esetleg lehet, de általánosságban nagyon kicsi rá az esély.
7/9 A kérdező kommentje:
És mit javasolsz ezek helyett?
2022. júl. 29. 17:10
8/9 anonim válasza:
Ezek az emberek sokszor a téves infók leírása alapján tapasztalat nélkül dobálóznak. Én végeztem ilyenen, és nem úgy van ahogy leírják de már lusta vagyok részletezni. Nyilván a Codecool és a Greenfox is ellát téged minden információval a pontos feltételekről, HA kérdezel, és ha itt olvasgatsz, itt is volt már aki részletesebben írt róla. De ha valakit annyira nem érdekel az egész hogy normálisan informálódik, csak a technikai részletekről, ami a szerződésben is benne lesz, mégcsak nem is arról a feltételezésről, hogy majd a cégek hova fognak bedobni és megrekedsz (de miért is kellene így lennie? pont az az egyik fontos szempont hogy life long learning), akkor lehet tényleg ne is vágjon bele...
9/9 anonim válasza:
Tehát írtál ide 7 sort a semmiről. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!