Orvosi alkalmasságihoz (jogosítványhoz) akkor is kell külön szemészeti vizsgálat, ha felnőttorvosnál csinálom?
18 leszek szeptemberben, egyelőre még gyerekorvosnál vagyok és nála kértem időpontot alkalmasságira, viszont ők továbbküldtek szemészetre (szemüvegem van). Lehetséges hogy ez azért kell külön, mert ő "csak" sima gyerekorvos, vagy ha átjelentkeznék felnőttorvoshoz, akkor is kellene mennem külön szemészetre?
/Azért kérdezem, mivel ismerős mondta, hogy ő is szemüveges de neki nem kellett külön szemészetre mennie, igaz ez kb 5 évvel ezelőtt volt/
Mióta nem jártál szemészeten, vagy újítottál szemüveget?
Ezt látják a rendszerben egyébként. Ha regen akkor ez az oka, de egyébként ez legalabb alapos és korrekt, mert a látás azérg eleg fontos a vezetéshez. Attól ne tarts, hogy egy egyszerű szemüvegcsere miatt eltiltanának tőle. Én örülnék, hogy ennyire korrekt és foglalkozik ezzel. Van aki csak rányomja a papirra a pecsétet és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!