Műszaki menedzser BSc után post graudiális SAP továbbképzés?
Nem vagyok szakmabeli (bár nagyvállalati menedzser vagyok), így a véleményemet fenntartással kezeld. Erről a képzésről beszélünk? [link]
Az SAP egy vezető rendszerintegrátor, rengeteg helyen használják. De nem is konkrétan ez lehet érdekes a képzésben (ez is), hanem a többi: hogy hogyan működik egy ilyen rendszer bevezetése, rendszertervezés stb. és ad egy áttekintést az egész rendszerről.
Szerintem hasznos ismeretekre lehet szert tenni, és az SAP neve sem hangzik rosszul. Persze az ilyen vállalatok által szervezett / finanszírozott képzések mindig platform-specifikusak, gyakorlatilag a saját jövőjükbe invesztálnak. De egy műszaki menedzser számára, ha jó a képzés, mindenképpen hasznos áttekintést nyújt.
Gyakornok vagy valahol? Vagy van már munkahelyed? Ez fontosabb, mint újabb papírok szerzése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!