Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Műszaki menedzser BSc után...

Műszaki menedzser BSc után post graudiális SAP továbbképzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most végeztem Műszaki menedzser képzésen Járműmenedzser szakirányon. Jött egy email a neptunon, hogy indulni fog egy "“Integrált üzleti folyamatok támogatása SAP vállalatirányítási rendszerrel” post graduális képzés. Maga a képzés 2 félévig tart. Szerintetek érdemes részt venni egy ilyen képzésen? Nem tudom, hogy az ilyen post graduális képzések hogyan működnek és mennyi tényleges, az iparban használható tudást képesek átadni.
2022. júl. 13. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakmabeli (bár nagyvállalati menedzser vagyok), így a véleményemet fenntartással kezeld. Erről a képzésről beszélünk? [link]

Az SAP egy vezető rendszerintegrátor, rengeteg helyen használják. De nem is konkrétan ez lehet érdekes a képzésben (ez is), hanem a többi: hogy hogyan működik egy ilyen rendszer bevezetése, rendszertervezés stb. és ad egy áttekintést az egész rendszerről.

Szerintem hasznos ismeretekre lehet szert tenni, és az SAP neve sem hangzik rosszul. Persze az ilyen vállalatok által szervezett / finanszírozott képzések mindig platform-specifikusak, gyakorlatilag a saját jövőjükbe invesztálnak. De egy műszaki menedzser számára, ha jó a képzés, mindenképpen hasznos áttekintést nyújt.

Gyakornok vagy valahol? Vagy van már munkahelyed? Ez fontosabb, mint újabb papírok szerzése...

2022. júl. 14. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!