Melyik Természetgyógyász tanfolyamot válasszam?
Szeretnék Természetgyógyászatot, majd Fitoterápiát tanulni, viszont normális véleményt egyik tanfolyamról sem találtam. Akik tanulták az előbbieket, Ti hol tanultatok? Ismertek olyan képzéseket, amik hosszabb idejűek, nem 3 hónap alatt akarják átadni a rengeteg tudást?
A kérdésekre kérek választ, akik szerint humbuk meg kuruzslás, az ne itt vesztegesse a drága idejét.
Én elkezdtem egy ilyen képzést és sajnos azt kell mondanom, hogy lehet, hogy külföldön komolyabban veszik, de Magyarországon ez a szakma nagyon gyerekcipőben jár. Végül nem is mentem el a záróvizsgára, mert azt éreztem, hogy nem tanultunk semmi olyat, amivel ténylegesen segíteni tudnék másoknak. Nagyon kevés a tananyag, amit megtanítanak. Nem elég egy segítői praxishoz. Most felmerülhet benned, hogy biztosan rossz iskolába jártam és tuti vannak jobbak. A helyzet az, hogy fix a tananyag minden suliban. Minden suliban ugyanabból a tankönyvből kell vizsgázni.
Én azt javaslom, hogy Magyarországon semmiképp ne természetgyógyász képzést végezz, hanem vannak más, minőségi szakmák hasonló területen. Gondolok itt pl. a jógaoktatói szakmára, aminek nagyon jól felépített képzései vannak itthon és sokkal holisztikusabb tudást ad mozgásról, táplálkozásról, lélektanról, filozófiáról.
2. válaszoló: köszönöm szépen a véleményed, sajnos ezt sok embertől hallom..a tankönyv esetleg beszerezhető valahol?
3. válaszoló: megnéztem az ajánlásod, valami elképesztő.. elgondolkodtam rajta erősen, hogy befeketetek a képzésbe.
Szia 6.
Hol keresik őket millió feletti ajánlatokkal? Ezt kezdtem el tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!