Milyen tapasztalataitok vannak a Kővirágok Énekiskolával?
Én Musical szakra jártam és nagyon-nagyon szerettem, szívből ajánlom!
Nagyon komplex a program, van egyéni énekóra minden héten, mesterségórák, tánc és showkórus ahol minden osztály együtt énekel. Nagyon figyelnek rá, hogy mindenki ugyanakkora figyelmet kapjon, nincs olyan hogy valaki főszereplő másnak meg csak 2 mondat jut. Nekem is mindig szuper szerepeim voltak, és rengeteget fejlődtem.
A tanárok nagyon kedvesek és támogatóak meg az egész légkör az. Minden évben vannak vizsgák, de nem lehet megbukni, inkább csak bemutatók, nem tudom miért hívjuk vizsgának.
Sok itt végzett diák fut be sikeres karriert. Én nem akartam énekes lenni, nekem ez csak hobbi, de még így is voltak lehetőségek. Volt, hogy kisebb társulat csinált nálunk castingot, vagy TV műsorokba külön tőlünk kértek énekeseket. Nekem nagyon sok barátom lett itt életkortól függetlenül akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!