Meg lehet írni egy szakdolgozatot 1 hónap alatt?
Én világi nyomorék vagyok. És holnap állok neki a szakdolgozat megírásának kb 35 oldal. Május első hetében le kell adni..
Vagy hagyjam a fenébe vagy én nem tudom. Bármi ötlet hogy haladják gyorsan? Kinek mi vált be?
Nem is a megírás hosszú, hanem az akaraterő gyűjtés, a fordítás és a szöveg szerkesztés, összefésülés.
Mindenképp írd oda mindenhez a forrást, oldalszámot, internetes letöltés dátumát, amint leírtad, különben nagyon nagyon nehéz lesz.
Szerintem lehetséges 35 oldal 0 sorközzel, ha mást nem csinálsz, van motivációd és nem kell sokat fordítani.
nekem két hét volt az 1 oldaltól a 70. oldalig. De előtte már voltak forrásaim, könyvek, fényképek, cikkek, publikációk. Az írás és olvasás az utolsó 2 hétre maradt, napi 16 órával sikerült, éppenhogy időben leadni.
Annyit megemlítek, hogy szakkolis voltam, és addigra már jól megtanultam kutatni és írni, így ezt sokkal gyorsabban meg tudtam írni, mintha ez lett volna az első komolyabb dolgozatom életemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!