Érdemes e váltani? Én 40 éves villamos mérnők vagyok, a keresetem gyalázatos. Viszont a képzett vagyonőröket megfizetik 260 000 Ft havi keresettel 168 munkaórával. Szerintetek érdemes e vagyonőrnek képeztetni magam?
"Neked biztosan nincs villamosmérnöki diplomád. "
Eltaláltad. Más területen van mérnöki.
Ismerek Villamosmérnököket, de ők nagyon jól keresnek. Nem tudom Te mit csinálsz rosszul, de ez így botrányos. Vagyonőr szakmában eléggé nagy a fluktáció, szóval kb mindenki is megtalálható, dolgoztam együtt már egy egyetemista modell csajjal, home office call centeres értekesitokkel, üzelti élet szereplőivel, ingatlanközvetítőkkel, 70 eves volt rendorokkel stb stb katonákkal, akiknek vagy nem pörög a biznisz, vagy kell egy biztos mellékállás. Igazából megcsinálhatod a vagyonőrit, de ott te nem 168 óraról kapod a pénzt, hanem általaban legalabbis mi 220-230-240 órakat dolgozunk :D Igy mar azert nem is olyna jo a 3-350-400 netto ezt kalkuláld be. bar meg mindig vannak 800 ft-os orabereka szakmaban sajnos :/ Szóval nemtudom, hogy megérné e.
Nem kötekedni szertnék, de normális helyeken nagyon sok az adminisztracio őrként. Minimum a helyesírás és az, hogy nem tudod leírni azt sem, hogy milyen szakmád , végzettséged van, ez nagyon nagy szégyen. Te "Villamos mérnők" talán a szakma többi részében sem teljesítesz jól, ezert ennyia fizud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!