Milyen OKJ iskolákat ajánlotok, illetve melyeket nem?
Teljesen mindegy milyen néven nevezzük. Ugyanúgy vannak még szakmákat képző iskolák.
Villany-, gázszerelő, épületgépész, klímaszerelő, festő, asztalos, üveges, stb...
Mindből hiány van.
Nem a szakmákra voltam kíváncsi. Hanem, hisz ezeket melyik iskolákba érdemes elvégezni. Mindegy, hogy állami vagy privát.
Szerinted a fentieket hol jobb? Tudsz ajánlani helyeket?
Engem elsősorban a klímaszerelő szakmák érdekelnek. Amennyire én tudom hat helyen képzik: eszkimo zrt, hidra, mátrix, oktáv, pannon kincstár és talán még egy. Melyikben a legjobb? Hol a leggyakorlatiasabb?
Gondolkozzál már, mielőtt kérdezel. Te nagy "épületgépész" te! hogy ajánljunk neked képzést, ha azt sem tudjuk hol élsz, meg hogy melyik városban milyen iskolák vannak?! Amúgy Google a barátod! - Felmész a Területileg illetékes Szakképzési centrum oldalára vagy egy oylan szakiskola oldalára, am i a régiódban képez szakmakat és megnézed milyen szakmákat van lehetőség tanulni.
Amúgy a kulcsszavakba beirtad, hoyg mit szeretnél. Azoknak nézz utána, hogy hol kepeznek a megyédben. De ha iylen életképtelen vagy, nehez elhinni h képes vagy egy szakmat megcsinalni, de azért sok sikert és gondolkozzal mar, mielott kerdezel valamit, meg gondolkozzal mar, ha valaszolsz azoknak, akik segiteni próbálnak! Amúgy mega kérdés így szól h milyen okj-t ajánlanánk... 1 jól válaszolt h ninsc már okj, még ennyit sem tudsz! Komoly bajok lesznek igy a késobbiekben ha ennyire buta vagy!
Budapest. De nyitott vagyok más városokra is.
Az általam #4-ben felsorolt iskolák közül az összes jelen van Budapesten. Ezért nem mindegy nekem, melyikre iratkozok be. Fontos nekem, hogy gyakorlatias képzést nyújtson.
Mellesleg mint mondtam teljesen mindegy, hogy OKJ vagy milyen néven illetjük, mert maga a képzés egy az egyben ugyanaz marad.
Ez ilyen tipikus gyakoris kérdés, jól megaszondják ilyen "na had oktassalak ki te buta paraszt" stílusú válasz, ahol jól megaszondják a nagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!