Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Jövő héten lesz elsősegély...

Jövő héten lesz elsősegély vizsgám az Erőmű utcában. Ha az alábbi anyagokat rendesen megtanulom, nem érhet meglepetés a vizsgán, ugye?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom akiknek már van közúti elsősegély vizsgája. Sokszor hallottam hogy teljesen irreleváns kérdésekkel lepik meg a vizsgázót, próbálok biztosra menni.:)

[link]

[link]

ezen kívül a stabil oldalt, az újraélesztést, a műfogásokat, és az összes fajta kötést be tudom mutatni.

Kihagyok valamit? Vagy jók ezek a források?

2021. dec. 2. 09:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a múlt héten vizsgáztam. Iszonyatosan ráizgultam, egy egész napot tanultam rá, illetve tanfolyamon is voltam.

Maga a vizsga 5 perc volt összesen. Ketten mentünk be, stabil oldalfekvésbe tettük egymást, majd bemutattuk az újraélesztést. (Itt el kellett játszani az egész történetet (biztonságos-e a helyszín? Van rajtam védőfelszerelés, stb.)) Utána húztam egy tételt, egy A és egy B típusú kérdés volt rajta. Nem is tudtam végig mondani, mert a vizsgabiztos megszakított, mondta, hogy látja, hogy tudom. A velem vizsgázó lánnyal is ugyanez volt a helyzet.

Ha van egy halvány fogalmad az egészről, és a fent említett két gyakorlati feladatot be tudod mutatni, akkor biztos sikerül. Arról nem is beszélve, hogy nagyon aranyosak és kedvesek. Hajrá! :)

2021. dec. 2. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!