Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » OKJ-tanfolyamok: melyik lenne...

OKJ-tanfolyamok: melyik lenne könnyebb és melyik nehezebb?

Figyelt kérdés

A diplomámat bölcsész területen szereztem és egyébként lenne vele munkám de mégis szükségét érzem másik képesítésnek.

Vannak olyan munkák amikre biztos felvennének a diplomámmal de valahogy az nem az biztos, hogy nekem hosszútávon elégedettséget adna. Tovább is képezhetném magam például tanárnak de nem akarok tanítani. És van amúgy még más lehetőségem amihez kedvem is lenne de az meg nem biztos, hogy stabil megélhetést fog nyújtani.

DE a lehetőségeimtől függetlenül szeretnék több lábon állni és ezért tanulnék meg sok minden érdekel is.

Megnéztem milyen OKJ lehetőségek vannak.

A bolti eladó, kozmetikus, kutyakozmetikus, fodrász tanfolyamok nem érdekelnek, a villanyszerelő és egyéb szerelők szintén nem.

Vagy valamilyen pénzügy-számvitel irányba indulnék és ilyesmit végeznék vagy valami egészségügyit.

Gimiben nem voltam jó matekból és kémiából sem.

Ilyen körülmények között melyik menne könnyebben: elvégezni egy pénzügy-számvitel vagy bármilyen pénzügyes OKJ-t vagy elvégezni egy egészségügyi OKJ-t?

Az egészségügyi OKJ-k közül jelenleg az ápoló OKJ, a CT asszisztensi és a szövettani asszisztensi érdekel. Leginkább talán a szövettani asszisztensi tetszene nekem a három közül. Különben az egészségügy érdekel is meg a biológia, orvostudomány szóval ha az egészségügyre esne a választásom akkor nem kizárólag a pénz miatt.

Melyikkel lenne könnyebb dolgom ha nem voltam jó matekból és kémiából sem?

2021. okt. 23. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ápoló könnyebb lenne, ott annyira nem kell a kémia, mint számvitelen a matek.
2021. okt. 23. 10:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi képzés, ahhoz annyira erős matek nem kell mint a pénzügyihez
2021. okt. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!