Az alábbi esetekben kell a jogsihoz elsősegély-tanfolyam?
Ha valakinek van valamilyen eü-s végzettsége, akkor is el kell végeznie a közúti elsősegélyt és kell vizsgázni a jogsihoz? Például ha ápoló OKJ-t végzett valaki vagy ápolói, orvosi, fogorvosi, gyógytornász diplomája van?
És mi van akkor ha elsősegély-tanfolyamot végzett de nem közútit hanem valami mást?
Engem ez nem érint, de érdekelne és amúgy lehet, hogy szeretnék jogosítványt, de gondoltam rá, hogy szereznék valamilyen eü-végzettséget vagy végeznék elsősegély-tanfolyamot (nem feltétlenül közútit) a jogosítványtól függetlenül.
"És mi van akkor ha elsősegély-tanfolyamot végzett de nem közútit hanem valami mást?"
Milyen az a "közúti" elsősegély tanfolyam? Úgy érted, hogy amit a jogsihoz végzel el? Az nem lesz attól közúti, az elsősegély az elsősegély.
Egyébként meg a jogsinál nem is tanfolyam elvégzése a fontos, azt ugye tudod? Levizsgázni kell.
Nekem okj 52-es eü vegzettseggel nem kellett kulon vizsgaznom elsosegelyből.
De egyébként elhanyagolhato ennek a költsége a többihez kepest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!