Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Esküvőszervezői tanfolyam?

Esküvőszervezői tanfolyam?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkodom rajta,hogy elvégezzek egy ilyen tanfolyamot és most találtam is egyet,ami tetszik. A kérdésem az,hogy mennyire éri meg,illetve kb mennyit lehet keresni egy esküvőn. Mindenféle tapasztalat érdekel.

2021. okt. 13. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem vagyok esküvőszervező, viszont a közvetlen közelemben több esküvő is volt (2 testvéremé és 2 un.test.-é az elmúlt 2 évben:)).

Nálunk az első testvéremé készült csak esküvőszervezővel, a többiek rajta tapasztalva nem kértek ilyesfajta külső segítséget. Egyébként van esk.szerv. ismerős is, aki meg is sértődött, amiért nem kérték fel.

Az esküvőszervező szép munkát készített, bár nem volt túl rugalmas, mivel minden héten min. 2 esküvője volt a szezonban. Sajnos, mivel az általa hozott díszek voltak, nem is volt túl egyedi (hozzáteszem, hogy nagy termet kellett kidíszíteni, így szinte egyértelmű, hogy elég visszafogott lett, bár nekem tetszett).

A többiek maguktól szervezték meg, hiszen bérelni a nagyobb dekort+megvenni az asztali díszeket, illetve az egyéb apróságokat még mindig olcsóbb volt (pláne, ha később eladják azt), mint egy esk.szerv.-t keresni.

Szerintem egyre többen vannak így. Nem akarnak csalódni, ezért inkább maguknak megszervezik, úgy a biztos. Ezáltal a szakma telitődni is fog/már telítődött. Én úgy gondolom, hogy nem éri meg elmenni, hisz az elején amúgy is nehezebb klienseket szerezni az ismerettség hiánya miatt.

Ha engem kérdezel (szerintem az emberek többsége is így vélekedik); inkább elmennék egy céghez, akiknek ez a profiljuk és ezt csinálják x éve, minthogy egy friss szakmát tanult emberrel dolgozzak az életem egyik legfontosabb napján.

ENNEK ELLENÉRE: Ha mégis bejön, a szezonban jól lehet keresni vele. Pontosan nem tudom az összeget, de 150-en felül volt, amit fizettek. Azért, ha heti 2 alkalommal ez megvan, már nem is olyan rossz, ugye?:)

Természetesen kell egy felesleges nagyszámú tőke is, amiből mindenféle dekort megvásárolsz a vállalkozás elején.

Egyébként gratulálok, ha elkezded és belevágsz, főképp ebben a vírushelyzetben nagy bátorság!

Sok sikert és további szép napot!

2021. nov. 8. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!