Manapsag mit fizetnek meg nagyon?
Figyelt kérdés
Eü-s , szociális dolgozókat, pedagogúsokat, PSZICHOLOGUSOKAT, rendoroket nagyon alul fizetik. Minek erdemes tanulni?2021. okt. 12. 00:21
1/7 anonim válasza:
Leginkább a jó szakmunkásokat de viccen kívül.
3/7 anonim válasza:
Fizikai munka egyéni vállalkozóként. Víz-, gáz-, villanyszerelő. Akármilyen mesterember. Esetleg építkezések, de ott inkább brigád vezetőként, építésvezetőként tudsz jól keresni. Mérnök, programozó is jó de az amennyivel többet kell tanulnod hozzá, mint a szakmunkáshoz, annyival nem fizet jobban, ráadásul abban csak akkor fogsz jól keresni, ha tényleg baromira érdekel. Ha nő vagy, akkor viszont ugye sajnos az első, a fizikai munkák kiesnek. Mérnökként, programozóként viszont ugyanúgy tudsz dolgozni akkor is. Legjobban akkor tudsz keresni ha vallalkozasod van, fizetésből sosem fogsz tudni sok pénzt keresni, fizetésből megélni lehet, nem meggazdagodni. Találd meg mi az ami érdekel, legyél benne iszonyat jó, foglalkozz vele napi 12-14 órát, tanulj folyamatosan és húzz fel arra egy vállalkozást.
4/7 anonim válasza:
Évekig tanulsz, mire kijárod az iskolát
De megy az illegális biznisz, mert a legálisban nincs dohány
Már sehol sincs dohány, már sehol sincs lé testvér
5/7 anonim válasza:
Dehogy fizetik alul a pszichológusokat, csak előtte el kell végezni egy valag kiegészítő meg terápiás képzést, hogy értékelhető tudásod legyen. A magántanárok sincsenek alulfizetve. Szabadulni kell az állami szférától és normális béred lesz a legtöbb esetben.
Én pl kutatóként kezdtem, 160 bruttót kaptam. Elmentem egy multi k+f részlegére data scientist poziba és khm, fejlesztői bért kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!