Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Zenét tanulni az én koromban...

Zenét tanulni az én koromban már esélytelen?

Figyelt kérdés

Szeretnék vagy csellón, vagy zongorán vagy valamilyen rézfúvóson megtanulni játszani. 27 éves vagyok, sajnos kicsikent nem volt hozzá affinitasom, de ahogy oregszem egyre jobban énekel.

Sajnos a zenéből csak annyit tudok, amennyit általánosban és gimiben tanultam.

Ritmuserzekem van, sokáig lovagoltam, néhány évet táncoltam - ha ez számít.

2021. aug. 26. 09:44
 1/10 A kérdező kommentje:
*érdekel-enekel xD (na mondom én, hogy érdekel!:D)
2021. aug. 26. 09:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő elkezdeni. A párom 24 évesen kezdett énekelni, mára fellép. Szóval nem lehetetlen. Azt mondják, hangszeren még egyszerűbb is.
2021. aug. 26. 09:53
 3/10 Mojjo ***** válasza:
100%
Dehogy esélytelen. Mire pl. 40 leszel, lesz 13 év mögötted a választott hangszeren.
2021. aug. 26. 09:58
 4/10 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm!:) Olyan jó volna megtanulni pl csellón jatszani.
2021. aug. 26. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

2 éve 23 évesen kezdtem hegedűn tanulni, és már van egy-két fellépés is a hátam mögött :D simán lehet idősebben is elkezdeni tanulni!

Sok sikert!

2021. aug. 26. 13:44
 6/10 anonim válasza:
100%

Én profi zenész vagyok (brácsa), gyerekkorban kezdtem, így nem tudom, hogy milyen lenne, ha felnőttként kezdeném. Azt viszont tudom, hogy mennyivel jobban tudok most koncentrálni, odafigyelni az egyes izmokra, tennivalókra, mint gyerekként. Szerintem érdemes elkezdeni, mentálisan mindenképp jobbak az esélyeid, mint egy gyereknek. Fizikailag azt mondják, hogy nem alakul annyira a csontozat, mint egy gyereknél, de nem hinném, hogy ez annyira hátráltató lenne.

Szóval: Bátran!

2021. aug. 26. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodtan el lehet kezdeni akár 50 évesen is.
2021. aug. 28. 09:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképp!!! Én 26 évesen kezdtem el, és semmi pénzért nem hagynám abba. 😊❤️
2021. szept. 3. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én pont csellón tanulok egyébként. (Előző voltam.)
2021. szept. 3. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mármint mindenképp érdemes elkezdeni, nem arra írtam, hogy mindenképp esélytelen... 😂 Ne haragudj, hullafáradt vagyok, baromságokat írok.. 😃
2021. szept. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!