Zenét tanulni az én koromban már esélytelen?
Szeretnék vagy csellón, vagy zongorán vagy valamilyen rézfúvóson megtanulni játszani. 27 éves vagyok, sajnos kicsikent nem volt hozzá affinitasom, de ahogy oregszem egyre jobban énekel.
Sajnos a zenéből csak annyit tudok, amennyit általánosban és gimiben tanultam.
Ritmuserzekem van, sokáig lovagoltam, néhány évet táncoltam - ha ez számít.
2 éve 23 évesen kezdtem hegedűn tanulni, és már van egy-két fellépés is a hátam mögött :D simán lehet idősebben is elkezdeni tanulni!
Sok sikert!
Én profi zenész vagyok (brácsa), gyerekkorban kezdtem, így nem tudom, hogy milyen lenne, ha felnőttként kezdeném. Azt viszont tudom, hogy mennyivel jobban tudok most koncentrálni, odafigyelni az egyes izmokra, tennivalókra, mint gyerekként. Szerintem érdemes elkezdeni, mentálisan mindenképp jobbak az esélyeid, mint egy gyereknek. Fizikailag azt mondják, hogy nem alakul annyira a csontozat, mint egy gyereknél, de nem hinném, hogy ez annyira hátráltató lenne.
Szóval: Bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!