Visszafizeti az autósiskola a befizetett kresz és vizsgadíj árát, ha menet közben az orvosi alkalmasságit megtagadják?
A háziorvos alkalmasnak talált, ellenben még plusz szakorvosi véleményt kért pszichiáter kezelőorvosomtól aki évek óta kezel generalizált szorongással és szorongásos depressziós állapotokkal, melyre szorongásoldó gyógyszert szedek, este kis adagban elalvás előtt.
Írásban nem, de szóban kategorikusan kijelentette, hogy nem ad igazolást.
Befizettem egy rakat pénzt a suliba, attól tartok, ezt nem kaphatom vissza.
Ez komoly anyagi veszteség.
Mit tehetek?
Köszönöm a válaszokat.
Ez önhibának minősül? Fel sem merült bennem.
Az autóssuliban nem jelezték előre, evidens volt, hogy megkapom, én meg logikusan arra következtettem, hogy nagyon sok sok szorongásos beteg van, valóban beállított gyógyszerekkel, de akár ilyen erővel a magas vérnyomásban szenvedőket is említhetném, mert az a gyógyszer is hátrányosan befolyásolhatja az éberséget.
Van jogom a kezelőorvosomon kívül másik pszichiátert keresni?
Az eü rendszerben minden látszik.
Köszönöm szépen a tanácsotokat.
Szorongásos betegséggel vagyok diagnosztizálva, alvászavar nincs, csak a gyógyszer bevételének időpontja esti, lefekvés előtti.
Több szászezer ezzel diagnosztizált beteg van, ha nem több, gondolom nagy százalékuk vezet is.
Érthetetlen számomra.
Mivel csak szóban jelezte, nem írt hivatalos szakvéleményt, még elmegyek hozzá.
Ha eredménytelen lesz, próbálok másik szakorvost keresni.
Igazából nagyon elégedetlen iy vagyok vele, de ez másodrendű dolog.
A vezetői engedélyt nagyon szeretném, szükségemn lesz rá a jövőbeni, távlati terveimhez.
Remélem sikerülhet, kapok esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!