Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Drift Iskolába érdemes menni?

Drift Iskolába érdemes menni?

Figyelt kérdés

23 vagyok nyilván nem ez lesz életem célja hogy majd nagy versenyző legyek :D de pl ha tudnék menni kisebb versenyekre stb az is elég lenne kikapcsolódásnak. Tudok vezetni drifteltem is már szóval nyilván nem okozna annyira nagy nehézséget a dolog.

Ez érdekelne, hogy ha pl most elkezdem az oktatást lehet e rá esély ilyenre vagy ezt muszáj elkezdeni már kiskorában az embernek hogy részt vegyen ilyen eseményeken?

23/l

2021. júl. 21. 14:06
 1/1 anonim válasza:
Szögezzük le, hogy a drift mi. Hátsó kerekes autóval KONTROLLÁLTAN oldal irányba ívet autózni. Nem kanyarban gázadással kicsúsztatni a kocsi hátulját. Ha ezt megtudod kuplunggal, kézivel, egyéb módszerekkel oldalni akkor nem hiszem, hogy sok mindent tudnának neked tanítani amire szükséged is lehet egy amatőe versenyhez. Ha nem tudod ezeket akkor véleményem szerint érdemes lehet elmenned egy ilyen iskolába.
2021. júl. 29. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!