Elsősegély vizsgadíj befizetésnek van határideje?
Vizsgára kell vinni igazolást, hogy befizettem, csak akkorra kell befizetni. Nincs ilyen mondjuk, hogy jelentkezés után 5 napon belül be kell fizetni vagy nem érvényes a jelentkezés?
Illetve ha elutalom a vizsga árát (közleményben ott, hogy melyik vizsgaidőpontra), majd valami közbejön és át kell rakatnom az időpontot, akkor is elfogadják az utalást?
Nincs határidő, amikor én vizsgáztam, akkor volt egy csaj, aki elfelejtette befizetni, kiugrott a postára elintézni és kész, jött is vissza.
Arra figyelj, hogy ott vizsga előtt nem fogják mégnézni az utalásokat és beérkezett pénzeket, a sárga csekk kis részét, vagy igazolást a fizetésről vigyél magaddal.
A vizsga megkezdése előtt kell befizetned, nincs egyéb határidő. Meg persze a helyszínen igazolni kell tudnod, hogy be lett fizetve.
Amikor én vizsgáztam, akkor úgy lett megoldva, hogy a helyszínen adtak egy csekket, azzal elmentem a postára, befizettem, utána leadtam az igazolást a befizetésről, amikor sorra kerültem. Tehát a vizsga előtt fél órával lett befizetve, és nem botránkozott meg rajta senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!