18 évesen meg lehet még tanulni szépen írni? És ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 23:56
2/7 anonim válasza:
Én meg túl szépen és gyerekesen írok. :((( 18/F
3/7 anonim válasza:
Milyen értelemben? Külalakilag vagy fogalmazásilag?
4/7 anonim válasza:
Mármint külalakilag? Természetesen meg lehet, csak gyakorold ;)
5/7 A kérdező kommentje:
Külalakilag gondoltam persze.
2010. aug. 27. 07:03
6/7 anonim válasza:
gyakorolni gyakorolni gyakorolni....:D
7/7 anonim válasza:
Ismerek olyan fiút, aki 16 évesen döntötte el, h szépen fog írni, nagyon macerásnak hangzik, de ő úgy csinálta, hogy elkezdett nyomtatott nagy betűvel írni, először vagy 10szer lassabban írt, mint folyó írással, de pár hónappal később, addig folyton úgy írt, olyan gyors lett, mint mindenki más, azóta mindenki el tudja olvasni, amit ír.
Mondjuk nem tudom, hogy olvashatóan, vagy szépen akarsz írni, mert saját tapasztalat is, hogy van akinek nagyon szépek a betűi, meg az írásképe, de nehéz olvasni, és olyan is, akinek csúnya az egész de olvasható, nyilvánvaló, h én melyikre válaszoltam, sztem a másik lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!