Jogosítvány 4 hét alatt - lehetséges?
Sziasztok!
Találtam egy autósiskolát (Non Stop), ahol azt ígérik, hogy akár 4 hét alatt megszerezhető a B kategóriás jogosítvány. Szeretném megkérdezni, hogy kinek volt már tapasztalata ezzel az iskolával. Tényleg lehetséges ilyen rövid idő alatt elvégezni a tanfolyamot náluk? Mennyire jók az oktatók/vizsgáztatók? Sok embert megbuktatnak? Sok pótórát kell venni?
Köszönöm!
Én még sosem hallottam ilyenről de szerintem ez lehetetlen.
A kresz a rutin és a forgalom hát ez kb mindegyik külön külön olyan 3-4 hét legalább és még akkor sem van 100%-ig biztos a tudásban. És ahogy mondod szerintem sok pót órát kell venni mert ez idő alatt szerintem lehetetlen normálisan megtanulni mindent.
Ezen az oldalon olvastam, megnézheted/itek: [link]
Itt van olyan lehetőség, hogy egész héten jársz KRESZ-re, tehát intenzíven csak ezzel foglalkozol és így egy hét alatt elvileg meg lehet csinálni egy-egy blokkot vagy mit...
Első vagyok.
Én heti 5 napot jártam kreszre mégis beletelt jó néhány hétbe mindenféle pót óra nélkül.
És már bocs de szerintem jobb lenne inkább mindenki megtanulna normálisan vezetni még az oktatóval és csak úgy menne ki a forgalmas utakra nagyobb tapasztalat és gyakorlat nélkül. Ezzel nem csak magadat de másokat is veszélyeztetsz.
A papírt megszerzed egy hónap alatt, aztán a gyakorlatot vagy megszerzed később, vagy megölsz valakit az úton...
Esetleg magadat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!