E-titánról kérdeznék?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg regisztráltam rá,és a modulokba van olyan hogy feladatok azokat csak át kell néznem? mármint a kérdéseket, és a jogszabályokat is fontos elolvasni? szívesen elolvasom csak nem tudom most megnyitni hogy mi van abba benne2021. máj. 18. 13:36
1/4 anonim válasza:
Már eltelt pár év, hogy csináltam, de ha a modulzàrókra gondolsz, azt csak akkor tudod megnyitni , ha végig olvastad a modult. Azt hiszem van egy minimum idő is, hogy ne csak végig lapozzàk.
2/4 anonim válasza:
A kérdéseket érdemes átnézni, mert ezzel kapcsolatban a modulzárón és a KRESZ vizsgán is kérdezhetnek, ott pedig le van írva, hogy mit fognak kérdezni. A jogszabályt is érdemes elolvasni, mert annak nem ismerete nem ment fel egy esetleges szabályszegés alól amit később elkövetsz. Hidd el, hasznos lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amint tudom azokat is elolvasom, csak még nagyon új nekem :)
2021. máj. 18. 13:58
4/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk arra gondoltam van olyan hogy “Forgalmi engedély” abba van olvasni való és alul hogy feladat(6) ott vannak kérdések azokkal nem kell semmit csinálni csak át nézni nem?
2021. máj. 18. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!