Ha KRESZ vizsga alatt lefagy a vizsga számítógép, akkor automatikusan megbuktam?
Bocsi hogy ide írok de lenne egy kérdésem,nem ehhez a témához kapcsolódik.
Tud valaki segíteni abban hogy hogyan juthatnèk érvényes 10 osztályról papirhoz?
#2 kikéred a suliból, ahova jártál.
Vagy nem jártál?
Szerintem azért kérdezi, mert 11.-es, és a bizonyítványa ott van az osztályfőnöknél.
B kategóriához elég a 8 általános, ami nállad kell, hogy legyen.
Esetleg menj be az iskolatitkárságra, ott tudsz kérni fénymásolatot.
Nem buksz meg azonnal, de azonnal szólsz a felügyelőnek, hogy mi van és kitalálják mi lesz. Vannak erre szabályok.
Egyébként kicsi rá az esély, hogy lefagyjon, lévén nincs túlterhelve a kresz teszt programmal a gép, ellenben már több ezren vizsgáztak rajta és szét van tesztelve.
De megkérdezed vizsga előtt a felügyelőt, ha ne adj Isten bármi váratlan történne, akkor mi a teendő.
Sok sikert!
Azért kérdeztem, mert hallottam olyat, akit forgalmi vizsgán azért buktattak meg, mert nem volt szabad parkolóhely, és nem tudott leparkolni.
Tudom, hogy az elmélet más, de szerintem ott is a pénzre mennek rá.
Az is hülyeség hogy oda szeretnék hogy beparkolj ahová fizikailag lehetetlen. Nem is ertem
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!