OKJ képzésen ilyet lehet?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel beiratkoztam egy képzésre, a covid miatt nem volt vizsga, aztán most lenne de én arra nem tudok elmenni. Ha annál az iskolánál nem teszek vizsgát, és hagyom az egészet, egy másik ugyanilyen képzésre másik iskolában beiratkozhatok? Mert szeretném a bizonyítványt megszerezni, csak nekem nyár végi vizsgaidopont lenne jó. A jelenlegi iskolában viszont nem tudnak más időpontban vizsgáztatni, megkérdeztem.2021. máj. 13. 12:15
1/1 anonim válasza:
Miért iratkozál be újra a képzésre? Vizsgázni lehet máshol is, csak a tanfolyami igazolás kell.
Olyan iskolát, céget keress, akik külsős tanulókat is vizsgáztatnak. Ott jelentkezel vizsgára és kész.
De siess nagyon, mert a nyár végi vizsgákra a jelentkezési határidő pár nap, hét múlva lejár.
Milyen szakmáról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!