Időben és pénzben mennyit jelent egy körmös/műszempillás tanfolyam?
Tudom, hogy már nincsennek OKJ-képzések, de helyettük van lehetőség elvégezni bármilyen más műkörömépítő/szempillaéítő tanfolyamot, ami nem 2 éves? Ha igen, esetleg tudtok mondani helyszínt (Budapesten lehetőleg), véleményt és árat?
Akik dolgoznak ezekben a szakmákban, megéri nektek csinálni? A tanfolyam után mennyibe kerül "elindulni"? Köszönöm előre is a válaszokat!
Még csak gondolkodom rajta, ezért szeretnék minél több véleményt elolvasni! Mindkettő érdekel, ezért szeretnék mindkettőről olvasni!:)
Mindkét szakmát már csak 5 éves képzésben szerezheted meg sajnos. Helyszínenként eltérő lehet, de mivel ez technikumnak számít ezért vissza kell menni az iskolapadba... Nem feltétlenül költségtérítéses képzések.
Sirokai academy, 12 hét. Állítólag folyamatosan indul.
Én is oda készülök. Tegnap beszéltem egy csajjal aki ott csinálja a tanfolyamot, azt mondta honosítani kell a szakmát mert angol nyelven kapod meg. (Kb 50ezerFt)
Utána ugyanúgy tudsz dolgozni vállalkozóként. Sajnos 2 vagy 5 évet én se akarok tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!