Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Időben és pénzben mennyit...

Időben és pénzben mennyit jelent egy körmös/műszempillás tanfolyam?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már nincsennek OKJ-képzések, de helyettük van lehetőség elvégezni bármilyen más műkörömépítő/szempillaéítő tanfolyamot, ami nem 2 éves? Ha igen, esetleg tudtok mondani helyszínt (Budapesten lehetőleg), véleményt és árat?

Akik dolgoznak ezekben a szakmákban, megéri nektek csinálni? A tanfolyam után mennyibe kerül "elindulni"? Köszönöm előre is a válaszokat!

Még csak gondolkodom rajta, ezért szeretnék minél több véleményt elolvasni! Mindkettő érdekel, ezért szeretnék mindkettőről olvasni!:)

2021. ápr. 19. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Mindkét szakmát már csak 5 éves képzésben szerezheted meg sajnos. Helyszínenként eltérő lehet, de mivel ez technikumnak számít ezért vissza kell menni az iskolapadba... Nem feltétlenül költségtérítéses képzések.

2021. ápr. 23. 23:42
 2/3 anonim ***** válasza:
5 éves? Ez valami vicc?
2021. máj. 5. 00:07
 3/3 anonim válasza:

Sirokai academy, 12 hét. Állítólag folyamatosan indul.

Én is oda készülök. Tegnap beszéltem egy csajjal aki ott csinálja a tanfolyamot, azt mondta honosítani kell a szakmát mert angol nyelven kapod meg. (Kb 50ezerFt)

Utána ugyanúgy tudsz dolgozni vállalkozóként. Sajnos 2 vagy 5 évet én se akarok tanulni.

2021. jún. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!