Túravezetőnek érdemes lenne tanulnom?
Szerintem manapság semmilyen idegen-, túravezetőre nincs nagyon szükség, mert fent van a neten minden és összeállítom magamnak a dolgokat. Amennyire meg szükség van, annál 2szer többnek van már most olyan végzettsége. Hobbinak/plusz keresetnek szerintem jó, másnak annyira nem hiszem.
De írjon olyan is, aki jobban benne van a témában.
"Szerintem manapság semmilyen idegen-, túravezetőre nincs nagyon szükség, mert fent van a neten minden és összeállítom magamnak a dolgokat. Amennyire meg szükség van, annál 2szer többnek van már most olyan végzettsége. Hobbinak/plusz keresetnek szerintem jó, másnak annyira nem hiszem."
Orbánia elmaradása ebben a témakörben is vagy 10-30 év, Japánban hétvégén az emberek mennek a nagyvárosokból erdőterápiára vagy például kórházak is olyan közegben épülnek ahol sok a zöld. Kérdés mikor jön el itt az idő, amikor az egészséggel ìgy a természet egészségre gyakorolt pozitív hatásaival kapcsolatos szakembereket elismerik, de ismerve Orbánia elmaradását emberek egészséghez való hozzáállásában is,itt még legalább 10-20 év.Addig sokkal érdemesebb itt például jogásznak, focistának vagy például papnak tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!