6 napos Kresz oktatással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Hétfőn megyek egy 6 napos oktatásra, aztán rá 3 napra pedig már vizsgáznék. Szerintetek sikerülhet így? Nem kevés egy kissé ez a 6 nap arra, hogy rendesen megtanuljam a kreszt? Félek hogy vagy most a vizsgán, vagy később forgalmin, esetleg már mikor egyedül vezetek baj lehet ebből. Ja és nem én akartam ilyen gyorstalpalóra menni, valamiért az oktatóm iratott be erre, én pedig ha már így alakult elmennék.
Tanácsok, ötletek, tapasztalatok?
19/L
Így kevésnek tűnik a 6nap, de nem az.
Én 3 hetesre mentem anno, ami azt jelenti , hogy 8 nap volt.
És az is számít, hogy 1 nap hány óra!?
Tehát ha így nézzük annyira nem kevés. Sikerülhet. Nekem is elsőre megvolt, 75/74ponttal.
Sok sikert! :)
én 2 hónapot jártam kreszre, ebből 1 hó tanfolyam volt, heti 2szer 2 óra, plusz az utolsó hónap már csak gyakorolni jártam. Elsőre sikerült. Ilyen 6 naposról még nem hallottam, biztos lesz ott is gyakorlás. Sok sikert!
21/L
Napi 4 óra lenne. bocsi ezt kihagytam
azt hittem nem sokan jártak ilyen gyorstanfolyamra, ezért izgultam, hogy sikerülhet-e..de én már ígyis 3napja folyamat kresztesztezek és tanulok szóval remélem tényleg meglesz az eredménye:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!