A 2021-es új típusú horgászvizsga online próbafeladatsora mennyire fedi le a valódi vizsgakérdéseket?
Szia!
Ez engem is nagyon érdekelne, én is most megyek majd amint lesznek vizsgák. Nekem telefonban azt mondták a kérdések gyakorlatilag onnan vannak, ha azt tudom az elég lesz. De nekem is akadnak kételyeim, mert szerintem azért oké, hiába az a kérdés de lehet nem olyan egyértelmű kizárni a válaszokat éles vizsgán mint itt. Úgyhogy én is szívesen meghallgatom olyanok válaszát akik idén voltak!:D
A próbatesztet csináljátok meg sokszor, mert azon belül is vannak új kérdések. Szerintem kb. 80 kérdés van, azokat különböző kombinációkban adja ki a gyakorlás.
A kérdések tényleg ugyan azok, de mint írtam, nem csak az a 45 kérdés van, amit elsőnek látni lehet. 15-öt lehet hibázni élesben valóban, ha a gyakorlásokon már csak 6-7 vagy kevesebb hibátok van, az jó.
Szia,
Ha még aktuális én épp 26-án voltam.
Szerintem ha megcsinálod a gyakorlót párszor, akkor nem nagyon mehetsz mellé, nagyjából sikerült belefutnom minden kérdésbe, ami utána vizsgán volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!