Network marketingről hallottatok?
Figyelt kérdés
Nem szándékozom ilyen munkát vállalni, csak egy ismerősöm most ezt csinálja, de nem tudom hogy ez mennyire hoz hasznot? Átverés?2021. márc. 28. 17:01
1/5 anonim válasza:
Piramisjáték. Kevesek meggazdagodnak, na ez nem te leszel. Sokak meg elveszítik a baráti körüket, mert állandóan mindenféle vackot akarnak eladni. Na ez lennél te. Ne csináld.
2/5 anonim válasza:
Nálunk a baráti körben mindenki megutálta a csajt és utána nem hívták sehova plusz le is tiltották. Hányinger egy meló.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ha elolvastad volna normálisan a kérdésemet, írtam is hogy eszem ágában sincs! Egy kérsést tettem fel!
2021. márc. 28. 18:10
4/5 anonim válasza:
Ez csak ilyen magyarázó E/2, de így már legalább tudjuk, hogy te is tátott szájjal szeretnél befutni a f***erdőbe.
5/5 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen jellegű.
Ahol pozíciót kell venni, azt kerüld el, nagy ívben, 99.9%-ban pilótajáték. A termékalapú működhet, lásd Avon és társai, de kell hozzá kereskedelmi véna, meg az adott termékek ismerete.
Ami jelenleg egész jól megy, az a cashback alapú. De az sem máról holnapra, alaphangon legalább fél év, mire beindul és pénzt látsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!