Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Van itt olyan aki érdeklődik...

Van itt olyan aki érdeklődik az Android képzés iránt, és beszállna egy Webunis Ekler Péter féle oktató anyag vásárlásába?

Figyelt kérdés
ha többen össze adjuk lényegesen barátibb lenne, a 150k-s összeg

#Android #Webuni #ekler péter
2021. márc. 6. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom miért adnál ki egy valag pénzt arra, amit INGYEN is megtanulhatsz, vagy jóformán ingyen. Tele van a YouTube oktató anyagokkal, és a Udemyn meg egész mesterkurzusokat kaphatsz meg 3-4000 forintért.
2021. márc. 21. 17:06
 2/3 anonim válasza:
100%
Nem ajánlom az egészet, elég felületes tudást ad ennyi pénzért. Én a "12" hetes asp.net tanfolyamukra fizettem most elő, de szerintem xart sem ér, ha tehetném visszakérném a 150 ezret és inkább adnám a szegényeknek azt, az ablakon kidobott pénzt. Arról nem is beszélve, hogy csak 1 évig éred el utána. Átbaxás az egész.
2021. máj. 12. 21:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Esetleg privátban ahhoz megadhatnád a hozzáférést, és 1 évig én is meg tudnám nézni kedves kommentelő. :) (persze nem ingyen gondoltam)
2021. máj. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!