Csinálhat ilyet az autósiskola?
Figyelt kérdés
Úgy kezdtem a jogosítvány csinálást tavaly nyáron, hogy akkor a vezetés óradíja 4500nak volt hirdetve. Csúszott a tanulásom, a kreszt csak ősszel csináltam meg. Addigra az autósiskola betársult egy másikhoz és mire kezdtem a vezetést, felemelték az óradíjat 5000re. Mondtam, oké, most mit csinálhatnék, legyen. Levezettem eddig 14 órát. 6 még elvileg be van fizetve. Kaptam számlát, azon ott áll feketén, fehéren, hogy 10 db óra be van fizetve. Erre a semmiből rámír az oktatóm, hogy február 1től 5500 ft a tanórák díja. Kérdezem, hogy ez a befizetett órákra is vonatkozik? Azt mondja, igen. Ezt hatalmas pofátlanságnak tartom és baromira nem korrekt dolognak. Ez most olyan mintha valaki venne egy kenyeret a boltban 250ért és pár nappal később visszahívnák, hogy fizessen még 15 ft-ot mert felemelték az árat 265re. Szabad ilyet csinálni?2021. febr. 1. 20:07
11/11 anonim válasza:
Így viszont már jogos az iskola részéről, az nem lett volna jogos, ha rá kéne fizetned a befizetettre. Így nincs vele probléma, szoktak emelni a sulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!