Van itt aki az EFEB-nél e-learningben a Bérügyintéző és TB ügyintézői tanfolyamot csinálja? (Lenne pár kérdésem többi lent)
Én csinálom éppen.
A tananyagokkal végeztem, de még nem csináltam egy modulzárót sem.
Mesélsz arról, amit már megcsináltál?
Én hétvégén vagy jövő héten tervezem, ha addig nem csinálod meg, akkor megírom milyen volt.
Kedves 2. Kommentelő!
Tehát, ha jól értelmezem akkor elmélet is van meg számolós feladatok is vannak? És a modulzáróra egyáltalán érdemes megnéznem azokat az oktatói videókat?
Válaszodat előre is köszönöm!
Az oktató videót nem muszáj megnézni, ha tudsz gépen bért számfejteni. A videós tananyagban van a gyakorlati bérszámfejtés feladat, az a beadandó (ne hagyd az utolsó pillanatra, nekem több hét volt, míg valaki megnézte és értékelte). Egy feladatsor lesz, pont olyan, mint az okj vizsgán. Két ember adatait kell rögzíteni, számfejteni nekik (alkalmazott, nyugdíjas, megbízott, egyéni vállalkozó, társas vállalkozó, efo-s), adatlapot kell generálni, bérlapot, a nav bejelentést és a havi 08-ast megcsinálni. Ezt kell feltölteni a rendszerbe.
Te tervezel okj vizsgát tenni vagy csak a tanúsítvány kell?
Közben beléptem, látom van másik videós is, gondolom a tb ügyintéző oktató videóra gondolsz, nem arra, amit én írtam.
Ez kell a modulzáróhoz, legalábbis érdemes, mert ilyen rövid számolós feladatok vannak a modulzáróban.
A tb videós modult nézd meg mindenképp, abban azok a számítások vannak, ami kell a modulzáróhoz.
A számítógépes bérszámfejtés nem kell hozzá.
Hello:)
Nekem anonim 4/8 válaszával kapcsolatban lenne kérdésem.
Hogy sikerült a beadandó? Én most csinálom de az utolsó feladat, ahol társas vállalkozó+nyugdíjasra nem volt korábban példa és nem vagyok biztos benne hogy jól csináltam. A bevallasnal is egy csomó hiba kijött :D
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!