Mennyi zeneiskola áll rendelkezésére egy leérettsegizett, hangeren játszani tanulni vágyónak?
A helyzet az, hogy egyáltalán nincs semmi karriertervem, motivációm, amit csinálnék, amivé képezném magam, jelenleg könnyű fizikai munkát végzek, de azeretnék megtanulni hangszeren játszani, arra vagyok kíváncsi, van-e erre ingyen lehetőségem, tanárral. (magamtól nem tudok sajnos tanulni, ezért se tanultam tovább) Olyasmi hely létezik, mint az ingyenes okj képzések. Tudom, már nincs induló okj, de valami alternatíva van remélem.
Kérlek, ne ítéljetek el az olvasatlanságom miatt, aki szeretne, fikázódhat privátba, kérlek, csak az valaszoljon, aki tud releváns válaszokat adni a kérdéseimre,nagyon köszönöm előre is! :)
Zenét zeneiskolában is csak egyénileg tanulhatsz - és tudod, a zenetanárnak is meg kell élnie -családjával együtt- valamiből.
Nem marad más lehetőséged, mint egyénileg tanárhoz járnod. Ez pedig pénz.
Talán még ennél is fontosabb, hogy eldöntsed, milyen hangszeren kívánsz játszani tanulni, melyikhez vonzódsz!
Ha szereted a trombitát, kedved is lenne hozzá, hiába találnál ingyenes hegedű-oktatót, soha nem lenne belőled hangverseny-mester.
Bármelyik hangszeren tanulás előtt még rengeteg tennivalód van: meg kell tanulnod a kotta-olvasást is. Amíg ezt nem tudod, hangszered sem tudod használni, hiszen nem tudod, milyen hangot csalogass ki hangszeredből.
.
Hallás után is megtanulhatsz esetleg valakitől, lehetsz lakodalmas-zenész, ám ehhez HALLÁS is kell (olyan, amit 'abszolút hallásnak' neveznek). No és nehezen találsz olyat, aki ingyen képez téged konkurrenciájává,
De örülnék én is! Már bánom, hogy gyerek koromba nem jártam :(
Ha valamit megtudsz, írhatsz privit. Érdekelne engem is!
Köszönöm
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!