Informatika emelt szintű érettségi mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Itt elsősorban nem az érdekelne, hogy a középszinthez képest mennyivel nehezebb. Mondhatni analfabéta vagyok infóból, de itthon tanítom magam közép szintre, és meglepően jól megy, könnyebb a felkészülés lényegesen mint egy töri te. Na és itt jönne a kérdés. Nekem azért kéne az emelt szintű info, mert itthon könnyebben tanulok rá. BŐVEN elég a 45%, a plusz 50 pont a cél. Ez mennyire reális, mennyire lehetetlen? Mert a másik opció hogy törit magolok, ami sokkal nehezebbnek tűnik.2021. jan. 28. 15:34
1/2 anonim válasza:
Emelt infóra kell programozás, amit egyedül is tudsz tanulni, gyakorolni ha megvannak az alapok.
2/2 anonim válasza:
45%kal 96 pontod lenne. én analfabétaként csináltam ősszel 96%os közepet, szóval ha jól megy, akkor szerintem nem érdemes az 50 pontért az emelt. ráadásul sokkal több kell hozzá, programozás, miegymás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!