Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi történt az ELO-val? (Európa...

Mi történt az ELO-val? (Európai LEvelező Oktatás) Végleg megszűnt? Miért?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Végleg megszűnt 2020 november 1-től, 2022.09.30. napjáig lehet használni az ügyféloldalt korábbi tanulóknak, de szaktanári segítség nincs. Nyelvoktatásban, pár önfejlesztő anyagokban nem volt rossz. Viszont szakmailag elavult. Anno OKJ képzés része volt(lehetett), utána csak igazolást adtak ki sokáig, aminek nem volt elég értéke. 70-150.000Ft-os tanfolyamok jelenleg sokaknak sok. A jövő valószínű az abszolút e-learning, új szakmák és elvárások születése várható. Általánosságban sok kis és középvállalkozás szűnik meg és fog ezekben az években.
2021. febr. 21. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem gondoltam, hogy valaki válaszolni fog erre. Lényegében a koronavírus miatt lett kevesebb pénzük az embereknek ilyen tanfolyamokra, és ez az oka a megszünésének? A nyelvoktatás része tényleg nem volt rossz.

Tudtommal sosem adott semmilyen használható papírt a tanfolyam végén, csak egy "igazolást", hogy a végére értél. De lehet, tévedek.

MIben volt elavult? Sok tananyagukba beleolvastam, igazán használhatónak tűntek.

2021. febr. 21. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tananyagokat folyamatosan csak külsőleg nem tartalmilag(10-15évesek) változtatták meg. Tehát számítástechnikai(sok hiba és nem profi), Tb ügyintézés, Könyvelés, Egészségügyi szoftverkezelés, Vállalkozási alapismeretek meg ironikus. Anno 25 évvel ezelőtt az igazolás birtokában lerövidült az OKJ képzés(Szociális gondozás, Logisztika, Virágkötészet, Grafológia,Ifjúságvédelem, Természetgyógyászat(ez nem okj napjainkig), de nem mindegyiknél).

Van amelyik tananyag jó, van amelyik nem. Az amúgy mihaszna tanfolyamoknak tűnőek pl. Relaxációs technikák informatívabb, mint gondoltam. A nyelvi szolgáltatáshoz kapcsolódó elektronikus felület sem megfelelő, ott más didaktikai módszer alkalmas, nem könyvre épülő. Spanyolokat megvásároltam, tetszik. De német abszolút nem szimpatikus(mástól belenéztem), ha abból kellene tanulnom. (anyanyelvem német) Nyelvi könyveket általában a tanároknak írják(biznisz), nem a tanulóknak. Hihetetlen, hogy 12 év alatt érettségiig épphogy B1-ig jutnak el sokan. Spanyolból napi 5 intenzív óra, egy lecke, egy füzet 10 óra. Tehát kezdő 40 leckés 400h, ugyanennyi a középhaladó, erős B1 72nap alatt. Iskolában sokszor indok az ezt már vettük duma....

2021. febr. 22. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
*kb 200h(20füzet) a kezdő és 400h b1
2021. febr. 22. 08:23
 5/7 anonim válasza:
100%

Üdv. Mindenkinek!

ELO_Európai Levelező Oktatás ügyféloldal elvileg 2022.09.30.-ig még használható a korábbi tanulóknak (ELO végelszámolás alatt van, megszűnt). De az ügyféloldal megsem működik. [link]

[link]

Felhívtam őket de a telefonszám már nem él. Írtam e-mail-t is, de nem válaszol senki.

Tud valaki valamit erről?

Köszönöm szépen!

2021. nov. 8. 12:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 5. válaszoló!

Sajnos én is ugyanezt tapasztalom. Az ügyféloldalra be tudok lépni, de nem tudok rajta semmilyen (korábban megvásárolt) anyagot elérni már. Még szerencse, hogy korábban mindent lementettem.

A telefonszámukat nem találtam, emailt írtam, a korábban megadott mailük nem is ért oda.

Más elérhetőségük nincs? Pl. facebookon kereztül fel lehet venni velük a kapcsolatot?

2021. nov. 8. 19:50
 7/7 anonim válasza:
100%

5-ik válaszoló vagyok.

Igen, ma én is be tudtam lépni az ügyféloldalra, de semmi sem aktív, még a MP3 leckéket sem tudom letölteni 

Én sajnos nem töltöttem le csak kb a felét...

Ezek az elérhetőségük:

[link] Tel.sz.: 06 1 206 1775, e-mail cím: elo@elo.hu

Facebook pedig ez: [link]

Felhívtam: már nem létezik a telefonszám..

Írtam e-mail-t: visszajött a mail, hogy már nem létezik az az e-mail cím..

Facebook-on pedig 2020.09.01-óta nem aktívak, írtam ott üzenetet, de semmi..

Teljesen eltüntek, semmilyen formában sem lehet elérni őket.

A megadott ügyféloldal ami elvileg 2022.09.30-ig még elérhető lenne a korábbi tanulóknak, teljesen üres, semmi sem elérhető rajta..

2021. nov. 9. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!