Fegyvervizsgánál tényleg van pszichológiai vizsgálat?
És ha igen, akkor az milyen? Miket kell ott csinálni? Sokan szoktak rajta elbukni?
Nincs mentális betegségem, soha nem kezelt engem sem pszichológus, sem pszichiáter, sőt soha nem beszéltem olyan emberrel sem, akinek ez a végzettsége, szóval elképzelni sem tudom, hogy hogyan működik egy ilyen vizsgálat.
Kombinált fegyvervizsgát szeretnék tenni, ezzel lenne teljes a szakmám.
Rosszindulatú kommentek nem érdekelnek.
Kérem, csak olyan írjon aki ezen már túlesett, és biztosra tudja ezeket!
mi a ló pikulájának lenne egy fegyvervizsgán pszichológiai alkalmasaági vizsgálat?
"kérem, csak olyan írjon aki ezen már túlesett, és biztosra tudja ezeket!"
kérem értelmesen feltenni a kérdést mert ennek se füle se farka
Fegyvervizsgán a törvényekből vizsgázol, egyébként igen kell pszichológiai szakvélemény , az nélkül nem kapsz fegyver tartásit.
Ez egy sor logiai tesztből, beszélgetésből ábra mutogatásokból és rajzolásból áll. Eltart pár óráig. Erre nem tudsz felkészülni, nem is szabad így hozzá állni. Az egész arról szól hogy beszámítható-e vagy vagy sem.
#5 szó sincs a kérdésben fegyvertartásról
szimplán az volt a kérdés hogy fegyvervizsgán van-e pszicho, ami alapból nincs
"Ez egy sor logiai tesztből, beszélgetésből ábra mutogatásokból és rajzolásból áll. Eltart pár óráig"
te amúgy voltál már ilyenen? semmi ilyenről nincs szó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!