Melyik történelem előkészítőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Emelt történelem érettségit szeretnék tenni, de nem bíznám a saját időbeosztásomra az egészet. Szeretnék előkészítőre járni, de nem tudom melyik lenne a megfelelő, ami nem is egy vagyon mellesleg. 40-50 ezer Ft-ból szeretnék kijönni:)2021. jan. 6. 16:47
1/5 anonim válasza:
Esetleg rubicon mesterkurzus? Saját beosztásod szerint tudsz tanulni van fent minden témához vázlat videó és teszt is
2/5 anonim válasza:
Sokat segítene a válaszadásban, hogyha leírnád, hogy te melyeket nézted már ki, mi az, ami(k) szóba jöhetnek, melyek a szimpatikusak számodra, és aki már járt valamelyikre, el tudja mondani a tapasztalatait.
3/5 A kérdező kommentje:
Bármilyen jó lenne, csak ezekről tapasztalatra lennék kíváncsi.
2021. jan. 12. 18:44
4/5 anonim válasza:
Rubicon mesterkurzust használtam az nagyon jó témakörök tanulása mellett esszé írásbeli és szóbeli vizsga tanácsokat is kapsz minden témához van videó és vázlat és tesztek is és saját tempóban haladsz
5/5 anonim válasza:
Én a Széchényi jogi kara által szervezett emelt töri előkészítő kurzusra jelentkeztem. Január 31.ig lehet jelentkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!