Ha már elvégeztem egy elsősegély tanfolyamot akkor érdemes még elmenni a Vöröskereszt tanfolyamjára is?
Figyelt kérdés
Mert az autós iskola rám sózott ilyen online képzést el is végeztem de én így nem merek vizsgàzni még sem. Sajnos amikor beiratkoztam akkor nem tudtam hogy hogy működik ez. Szóval én nem kaptam hogyha vöröskeresztnek van tanfolyam ja. Nekem azt mondta a nő hogy majd ott kell vizsgázni de azt nem mondta hogy ott lehet tanfolyamot is. Úgyhogy sajnos rám sózza ezt az online képzést amit megvettem az autósiskolában. aztán néztem utána sajnos igazából semmi közük nincs az elsősegély hez. és most már látom hogy a vöröskereszthez kellett volna tanfolyamra menni mert így nem merek vizsgázni egyszerűen. ezt sajnos nagyon elcsesztem hogy nem néztem utána nagyon alaposan mielőtt beiratkoztam szóval végül is magamnak is köszönhetem. szóval így nem voltam gyakorlaton sajnos ráadásul a vöröskereszt lehet hogy haragudni fog hogy nem náluk végeztem a tanfolyamot és bukok.2020. nov. 6. 12:21
1/5 anonim válasza:
Nem haragszanak. Ez nem óvoda. Annyi a kérdés, hogy tudod-e mit kell csinálni vagy sem.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze elméletben tökéletesen tudok mindent. Deviszont nem voltam gyakorlati oktatáson. Itthon ugyan gyakoroltam a mellkaskompressziót. Nem tudom az mennyire lehet elég. De olvasni olyat hogy ha nem náluk végzed el a tanfolyamot akkor bukás hogy fizess még többet.
2020. nov. 6. 12:30
3/5 A kérdező kommentje:
De azt nagyon megtanultam mostmár bármibe bele fogok mindenképpen utánanézek nagyon mindennek addig el se kezdem.
2020. nov. 6. 12:43
4/5 anonim válasza:
Ez hasznos következtetés. De nem, csak azért nem buktatnak, mert nem oda jártál. Az viszont lehetséges, hogy aki máshol tanul, nem tanulja meg rendesen, emiatt gyakoribb, hogy bukik, mint aki oda járt, mert ők jó eséllyel jól begyakorolták, amit kell. Aztán amikor kukán ott ül emberünk, akkor persze, hogy kérdezik, hogy "maga ide járt tanfolyamra" (mert megdöbbennek, hogy hogyan lett meg, ha ennyire nem tudja), végül pedig bukik, de nem azért, mert nem oda járt, hanem mert nem tud semmit. Érted az összefüggést, remélem. Ha bizonytalan vagy, akkor keress fel valakit, akivel gyakorolhatsz.
5/5 A kérdező kommentje:
10 ezer forint alatt senki nem oktat. A vöröskereszt tanfolyamja is pont 10 ezer. Lehet elmegyek rá. Mert ha bukok az se lesz olcsó
2020. nov. 6. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!