EFEB Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzést végzett itt valaki?
Az online verzió érdekelne, csecsemővel vagyok itthon, és a jelenlegi felsőoktatási képzésemet szeretném otthagyni (teljesen más terület). Ezt el tudnám itthon is végezni a baba mellett, amíg nem megyek vissza dolgozni.
Van vele, vagy egyáltalán az EFEB online tanfolyammal tapasztalata valakinek?
Köszönöm szépen!
Én az EFEB más képzésén vagyok, de én is néztem pont ezt a képzést mielőtt elkezdtem.
Az E-learing teljesen online és 6 hónap után van egy záró vizsga, ez nem ad OKJ-t. Az árban nincs benne az OKJ vizsga, azt ha szeretnéd külön kell valamennyit fizetni, de nem kell a teljes képzést végig csinálnod, hanem csak a vizsgát kell letenned.
Az előnye mindenképp, hogy otthon meg tudod csinálni az egészet és csak a vizsgára kell bemenni egyszer, illetve sokkal rövidebb idő alatt meg tudod szerezni az OKJ-s bizonyítványt ha azt is szeretnéd (én mindenképpen ezt ajánlom, az EFEB-es bizonyítvány nem tudom mennyit ér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!