Mennyi pénzt lehet ma egy vidéki kisvárosban elkérni egy magán angol vagy történelem óráért? 45 v. 60 percesek szoktak lenni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 11:48
1/9 anonim válasza:
Attól függ, mekkora a kínálat az adott helyen, és mennyire van rá igény. Nyilván az oktatás szintje is meghatározó (pl.: nyelvvizsga vagy csak házi feladat segítség).
Próbálj meg egy alacsonyabb árral indítani és ha beindul, később emelhetsz rajta.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak általános iskolásokban gondolkodom.
2020. okt. 23. 12:11
4/9 anonim válasza:
A tanítást be kell jelenteni és a NAV is figyel bizonyos dolgokat, csak szólok.
5/9 A kérdező kommentje:
Aha. Nem ez volt a kerdes.
2020. okt. 23. 16:06
6/9 A kérdező kommentje:
Mi vagy te? Vmi spicli akit zavar a fekete oktatas?
2020. okt. 23. 16:06
7/9 anonim válasza:
6-nak: Nem vagyok, én is nemrég hallottam valakitől, én se tudtam, hogy ilyen van.
8/9 A kérdező kommentje:
A magantanarok 99%a nem adozik semmit. Mindenki feketen csinalja. En se fog leadozni az orankenti 2500 ft felet. Nem vagyok hulye.
2020. okt. 23. 19:21
9/9 anonim válasza:
Balaton parti kisvárosban 3.700,-Ft egy 60 perces óra úgy, hogy egyedül van a gyermekem a tanárnál, tehát nem csoportos ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!